watertalent.nlluchttalent.nlVoor bedrijven

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat ‘Wees Duidelijk!’.

Heb jij wel eens het idee dat je niet duidelijk bent naar bijvoorbeeld je partner, collega’s of familieleden? Dan is dit boek de ideale uitkomst. Zonder dat het je veel tijd kost, kan je de inhoud van dit boek snel eigen maken. Je krijgt in dit e-book in twaalf overzichtelijke punten gereedschappen aangereikt die jou helpen om duidelijker te worden!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven?

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Kijk verder

Vacature: Werkvoorbereider Inspecties

Vind jij Inspecties binnen de (Rail)infra ook zo interessant en zorg jij er graag voor dat alles goed geregeld is en de Inspecteurs goed voorbereid op pad kunnen? Voor onze groeiende Inspectiedienst binnen de afdeling Inspectation is VolkerRail op zoek naar een Werkvoorbereider! 

Jouw werkzaamheden lopen uiteen van het adviseren in het voorbereidingstraject van een project, het verzorgen van juiste draaiboeken en documentenbeheer, het inplannen van personeel, materiaal en materieel tot aan het bewaken van de voortgang van werkzaamheden en opstellen van werkbegrotingen en overzichten. 

Meer weten? Lees snel verder!
Bekijk de vacature

Informatie op Spoortalent

Wat heeft de spoorwegen branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches bij het spoor. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen bij het spoor.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van het spoor. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.