watertalent.nlluchttalent.nlcitytalent.nlVacature plaatsen

E-book van de maand

In het e-book '7 tips voor meer balans tussen werk en gezin' lees je korte, persoonlijke verhalen van mensen die het anders willen doen, om deze balans te creëren. Je vindt veel to-do tips waarmee je aan de slag kunt om nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Je kunt het e-book nu gratis downloaden in de Talentium Boekenkast!
Download 'm hier!

CareerLab voor aanstormend talent op InfraTech 2019

Ben je in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een stageplaats of een interessante afstudeeropdracht? Of heb je je diploma net op zak maar heb je nog geen goed beeld van je carrièrekansen op de arbeidsmarkt? Kom dan op 17 en 18 januari naar het Careerlab op InfraTech.

In het CareerLab sta jij als aanstormend talent voor de Infrabranche centraal. Je kunt onder andere deelnemen aan verschillende expert-sessies, hier ga je inhoudelijk in gesprek met young professionals van verschillende organisaties. Zij beantwoorden al jouw vragen over de kansen en uitdagingen in de branche.

In het CareerLab kun je ook de stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures van de exposanten van InfraTech bekijken. Solliciteer direct online of loop even langs bij de stand. Een unieke kans om jezelf beter te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ook kun je op 17 en 18 januari langskomen voor een carrière adviesgesprek, een CV-check en een professionele LinkedIn foto.


Lees hier verder

RAMS Engineer bij ENGIE Infra & Mobility

ENGIE Infra & Mobility zoekt een RAMS Engineer voor de locatie Dordrecht! 

Als Maintenance Engineer houd jij je bezig met de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, het onderhoud en de veiligheid van onze installaties. Je stelt RAMS rapporten en onderhoudsconcepten op en je ziet toe op de werkzaamheden van de projectteamleden. Jij hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering of AOT en je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie.

Wil je weten wat ENGIE Infra & Mobility jou kan bieden of wil je direct solliciteren? Ga dan naar de vacature!
Solliciteer hier!

Informatie op Infratalent

Meld je nu gratis aan voor InfraTech 2019

InfraTech is hét nationaal platform voor de hele infrastructuur. Zien wij jou op 15, 16, 17 of 18 januari in Rotterdam Ahoy? Registreer je hier!

CareerLab: kom in contact met professionals uit de praktijk

Tijdens de twee laatste beursdagen van InfraTech staat er op de centrale Plaza de PROOFtuin met daarin het CareerLab. In het CareerLab staat aanstormend talent voor de Infrabranche centraal. Er is een inhoudelijk  programma met twintig experts-sessies. Young professionals uit de praktijk beantwoorden alle mogelijke vragen over kansen en uitdagingen. Zij kennen het werkveld inmiddels goed, kunnen ervaringen uitwisselen en hebben binding met studenten en starters. Verschillende organisaties geven expert-sessies. Voor studenten, in de laatste fase van hun studie, is het een laagdrempelige manier om met verschillende mensen uit de praktijk kennis te maken. Het CareerLab komt tegemoet aan de behoefte van studenten om zich breder en meer persoonlijk op de arbeidsmarkt te oriënteren. Daarnaast kunnen studenten en starters op 17 en 18 januari langskomen voor een CV-check, een professionele LinkedIn foto of voor een carrière adviesgesprek. Ook worden mogelijke stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures gedeeld.

Het CareerLab is een initiatief van Rotterdam Ahoy en het Arbeidsmarkt Adviesbureau Talentium Careerportals.

InfraTech 2017

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech 2017 groter dan ooit. De 12e editie van de belangrijkste vakbeurs voor de infrasector toont daarmee aan een uiterst nauwkeurige graadmeter te zijn voor de ontwikkelingen in de markt. Er zijn ruim 200.000 contactmomenten geweest tussen exposanten en bezoekers, die ook tal van bijeenkomsten, debatten en presentaties hebben bijgewoond.  
Bekijk hier een totaalindruk van InfraTech 2017 of download de feiten en cijfers samengevat in één pagina.