watertalent.nlluchttalent.nlcitytalent.nlVacature plaatsen

E-book van de maand

Groeien, veranderen, jouw dromen omzetten in de realiteit, het kan allemaal. Als je maar over voldoende inzichten en tools beschikt. In het e-book 'Facetten die jouw groei kunnen bevorderen' lees je over een omvormingsproces van het denken, een soort mentale fitness. Het resultaat is dat je een stevig fundament in jezelf ontwikkelt, waar je op verder bouwt. Je kunt het korte e-book nu gratis downloaden.

In de Talentium Boekenkast vind je nog veel meer leerzame boeken die jou kunnen helpen met het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Neem snel een kijkje op: https://bit.ly/2AAxluT
Download 'm hier!

InfraTech 2019

Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Zet 15-18 januari 2019 alvast in je agenda en bezoek InfraTech gratis. Lees meer over de exposanten en het programma op website!
Bekijk de website

Vacature: Jr. Manager Projectbeheersing

ENGIE is op zoek naar een Young Professional die hen kan helpen de projecten van Infra & Mobility nog beter onder controle te krijgen! 

Als Junior Manager Projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de integrale projectbeheersing. Je stuurt het projectteam aan en hebt een coördinerende rol in de samenwerking. Als Jr. Manager ben jij de verbindende factor tussen verschillende IPM-rollen en heb je een belangrijke advies- en signaleringsfunctie. ENGIE zoekt een kandidaat met een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO opleiding die woonachtig is in de randstad, vanwege haar kantoren in Dordrecht en Zaandam.

Zijn begrippen als WBS en SBS niet vreemd voor jou? Solliciteer dan snel! 


Bekijk de vacature

Informatie op Infratalent

Wat heeft de spoorwegen branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches bij het spoor. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen bij het spoor.