watertalent.nlluchttalent.nlcitytalent.nlVoor bedrijven

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat 'Feiten en fabels over het assessment.'

In dit korte ebook vertelt je de dingen die je echt wit weten voordat je aan een assessment begint. Ontdek bijvoorbeeld waarom een acteur niet met je mee beweegt in een rollenspel en waarom het oefenen van intelligentietests wel degelijk zin heeft. Na het lezen van dit boek kent geen enkele assessment nog geheimen voor jou!
Download 'm hier!

Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam

Op 11 en 12 april is de Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam. Deelnemende bedrijven tonen hier de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Tijdens dit tweedaagse evenement organiseren Ahoy Rotterdam en Talentium Careerportals 'het Careerlab'.

In het Careerlab brengen wij jou als student, starter of professional in contact met exposanten op de beursvloer en ga je in gesprek met professionals uit de praktijk. Wij presenteren de vacatures van de aanwezige werkgevers op de beurs en wij brengen je, waar mogelijk, direct in contact met hen. Ook nodigen wij je uit om in het Careerlab langs te komen voor een CV check en advies over carrièrekansen.


Lees hier meer!

Vacature: Jr. Manager Projectbeheersing

ENGIE is op zoek naar een Young Professional die hen kan helpen de projecten van Infra & Mobility nog beter onder controle te krijgen! 

Als Junior Manager Projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de integrale projectbeheersing. Je stuurt het projectteam aan en hebt een coördinerende rol in de samenwerking. Als Jr. Manager ben jij de verbindende factor tussen verschillende IPM-rollen en heb je een belangrijke advies- en signaleringsfunctie. ENGIE zoekt een kandidaat met een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO opleiding die woonachtig is in de randstad, vanwege haar kantoren in Dordrecht en Zaandam.

Zijn begrippen als WBS en SBS niet vreemd voor jou? Solliciteer dan snel! 


Bekijk de vacature

Informatie op Infratalent

Wat heeft de spoorwegen branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches bij het spoor. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen bij het spoor.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van het spoor. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.