watertalent.nlluchttalent.nlcitytalent.nlVacature plaatsen

E-book van de maand

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze keer is dat 'Feiten en fabels over het assessment.'

In dit korte ebook vertelt je de dingen die je echt wit weten voordat je aan een assessment begint. Ontdek bijvoorbeeld waarom een acteur niet met je mee beweegt in een rollenspel en waarom het oefenen van intelligentietests wel degelijk zin heeft. Na het lezen van dit boek kent geen enkele assessment nog geheimen voor jou!
Download 'm hier!

Uitvoerder Funderingstechniek

BAM Infra is op zoek naar een Uitvoerder Funderingstechniek. 

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende funderingtechnische projecten bij BAM Infra. Jij weet als geen ander hoe de verschillende technieken zoals diepwanden, schroefpalen, vibro palen en combiwanden toe te passen zijn in de praktijk en je vind het prima om vanaf verschillende locaties te werken. Je hebt een HBO diploma in de richting van Civiele Techniek en minimaal 3 jaar ervaring als Uitvoerder.

Heb jij een passie voor funderingstechniek en zoek je een afwisselende baan? Solliciteer dan vandaag nog!


Solliciteer hier!

Vacature: Jr. Manager Projectbeheersing

ENGIE is op zoek naar een Young Professional die hen kan helpen de projecten van Infra & Mobility nog beter onder controle te krijgen! 

Als Junior Manager Projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de integrale projectbeheersing. Je stuurt het projectteam aan en hebt een coördinerende rol in de samenwerking. Als Jr. Manager ben jij de verbindende factor tussen verschillende IPM-rollen en heb je een belangrijke advies- en signaleringsfunctie. ENGIE zoekt een kandidaat met een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO opleiding die woonachtig is in de randstad, vanwege haar kantoren in Dordrecht en Zaandam.

Zijn begrippen als WBS en SBS niet vreemd voor jou? Solliciteer dan snel! 


Bekijk de vacature

Informatie op Infratalent

Wat heeft de spoorwegen branche te bieden?

Welke opleiding, werkervaring en ambitie je ook hebt, je kunt je hier oriënteren op jouw toekomst. Onze informatie is functiebreed en voor diverse branches. Je komt direct in contact met de recruiter van het bedrijf.

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches bij het spoor. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen bij het spoor.

Via Intermediair toegang tot droombaan?

Veel banen zijn alleen bereikbaar via intermediairs. ‘Intermediairs’ kom je direct in contact met intercedenten die kennis hebben van het spoor. Zij kunnen jou verder begeleiden bij het vinden van een geschikte baan. Er is dan of sprake van een tijdelijk dienstverband met de intermediair of je komt direct in dienst bij de werkgever.