watertalent.nlluchttalent.nlcitytalent.nlVoor bedrijven

Over Infratalent

Infratalent voor organisaties

Spoortalent is het carrière- en promotieplatform voor rail- en spoorvervoer. Wij promoten werkgevers in heel Nederland, verspreiden nieuwsberichten, tonen vacatures en maken belangrijke ontwikkelingen zichtbaar. Hiermee levert Spoortalent consequent een meetbare positieve bijdrage aan het imago van het Rail- en Spoorvervoer. 


Elke organisatie actief op het gebied van werken, leren of bemiddelen kunnen wij een aansprekend podium bieden om zich te profileren.

Infratalent voor studenten en werkzoekenden

Ben je student,  starter of switcher of ben je bekwaam in een specifiek vakgebied? Via Spoortalent kom je in gesprek met recruiters van bedrijven, intercedenten van intermediairs of met studievoorlichters. Zij helpen je verder bij het vinden van een baan, stageplek of afstudeeropdracht. Je bent welkom in onze Talentenbank zodat we op de hoogte kunnen houden van wat jij belangrijk vindt. Volg ons via Linkedin, Twitter en Facebook.

Onze ambitie

Spoortalent wordt gezien als de belangrijkste informatiebron over werken en leren bij rail- en spoorvervoer. Het is onze dagelijkse uitdaging om steeds meer nieuwe mensen te interesseren voor rail en spoor. Op een gebruiksvriendelijke wijze presenteren en promoten wij organisaties en carrièrekansen.

Wie bezoekt ons?

Spoortalent is interessant voor scholieren, studenten, starters, professionals en ZZP-ers. Afhankelijk van de doelgroep zetten wij verschillende sociale mediakanalen in. In samenwerking met de werkgevers, onderwijsinstellingen en intermediairs zorgen wij ervoor dat relevante informatie goed toegankelijk is voor elke doelgroep.

HR-netwerk

Rond de zomer in 2016 lanceren wij voor ons b-to-b-netwerk een aparte website. Hierop geven wij een compleet beeld van  onze brede dienstverlening op het gebied Employer branding en Online recruitment. Van trainingen tot filmproducties en van assessments tot onze aanpak om werkgevers zichtbaar en vindbaar te maken. Dit doen we onder de naam Talentium Trainingen. Een aantal van onze trainingen kunt u voorlopig nog op deze website vinden.

Offline activiteiten

Om bedrijven en mensen persoonlijk met elkaar in contact te brengen organiseren wij zelf evenementen zoals het Mainport Talenten Diner, de Arbeidsmarktproeverijen en ‘meet en greets’ voor studenten bij bedrijven. Spoortalent is actief op carrièrebeurzen en op open dagen van opleidingen.
Terug naar boven

Infratalent in beeld

 • Spoortalent

  impressie
 • Spoortalent

  impressie
 • Spoortalent

  impressie
 • Spoortalent

  impressie
Terug naar boven

Contact

Raoul Knol
Arbeidsmarkt Adviseur
Telefoon:0181 - 66 54 55
Terug naar boven

RSS feeds

Infratalent RSS feeds.
Wil je recente vacatures en/of nieuws van infratalent.eu in je RSS reader of op je website?
Dat kan uiteraard met de RSS feeds van infratalent.eu