watertalent.nlluchttalent.nlcitytalent.nlVacature plaatsen

CareerLab: InfraTech 2019

 

InfraTech 2019, 15-18 januari Rotterdam Ahoy

Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. 

Tijdens de twee laatste beursdagen van InfraTech staat er op de centrale Plaza de PROOFtuin met daarin het CareerLab. In het CareerLab staat aanstormend talent voor de Infrabranche centraal. Er is een inhoudelijk  programma met twintig experts-sessies. Young professionals uit de praktijk beantwoorden alle mogelijke vragen over kansen en uitdagingen. Zij kennen het werkveld inmiddels goed, kunnen ervaringen uitwisselen en hebben binding met studenten en starters. Verschillende organisaties geven expert-sessies. Voor studenten, in de laatste fase van hun studie, is het een laagdrempelige manier om met verschillende mensen uit de praktijk kennis te maken. Het CareerLab komt tegemoet aan de behoefte van studenten om zich breder en meer persoonlijk op de arbeidsmarkt te oriënteren. Daarnaast kunnen studenten en starters op 17 en 18 januari langskomen voor een CV-check, een professionele LinkedIn foto of voor een carrière adviesgesprek. Ook worden mogelijke stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures gedeeld.

Het CareerLab is een initiatief van Rotterdam Ahoy en het Arbeidsmarkt Adviesbureau Talentium Careerportals.

Registreer je nu alvast hier voor een gratis bezoek aan de beurs en het CareerLab. 

4 Redenen voor bezoek

Waarom mag jij het CareerLab niet missen tijdens InfraTech 2019?

  • Bij ons kom je in contact met experts uit de markt
  • Wij bieden een persoonlijke CV check en carrière advies
  • Wij presenteren vacatures van exposanten
  • Wij brengen je direct in contact met een persoonlijke introductie bij mogelijke werkgevers

Trends vanuit de infrawereld

Het kennisprogramma van InfraTech is toegespitst op actuele trends binnen de infrastructuur. Tijdens InfraTech 2019 vindt u in onder andere het kennisprogramma de trends Duurzame Leefomgeving, Slimme logistiek, Digitale infra en Ketensamenwerking terug. 

Slimme logistiek

Auto’s worden steeds slimmer. Onze wegen steeds voller. Dat vraagt om slimme infrastructuur. Communicerende en autonoom opererende stoplichten misschien wel. Maar hoe zit het met de veiligheid? Niet alleen de veiligheid van mens en omgeving, maar ook de veiligheid van al die data? Is de sector wel echt future proof?

Digitale infra

Infrastructuur in de toekomst is minder asfalt en beton en meer nullen en enen. Big data vragen om groots denken. Innovaties zijn steeds vaker digitaal. We leren van startups die ons nieuwe technologieën brengen. Hoe zorgen we dat die startups uitgroeien tot scale-ups? Zodat de digitale wereld de fysieke wereld future proof maakt.

Duurzame leefomgeving

Mobiliteit groeit niet alleen, het moet ook duurzaam zijn. En toekomstbestendig. En circulair. Dat betekent dat we over onze landsgrenzen heen moeten kijken. Want het klimaat trekt zich van grenzen niets aan. Infra raakt steeds vaker aan andere maatschappelijke opgaven. Dat vraagt om future proof.

Ketensamenwerking

Infra van de toekomst vraagt om andere manieren van samenwerken. Van andere manieren van contracteren. Voldoet de manier waar opdrachtgevers aanbesteden straks nog wel? Kan de sector uit de voeten met bestaande wet- en regelgeving? Kopen opdrachtgevers wel slim in en managen ze hun assets op de juiste manier? Zijn de samenwerkingsverbanden future proof?

Terug naar boven

Foto & Video

  • CareerLab: InfraTech 2019

    CareerLab: InfraTech 2019
  • De TechniekFabriek - 1e Klas wordt 2e klas